UA

Лекція Паскаля Ґілена «Неоднозначність і політика довіри»

Запрошуємо на лекцію Паскаля Ґілена «Неоднозначність і політика довіри» в межах в публічної програми до персональної виставки Жанни Кадирової «Траєкторії польотів».
Подія відбудеться у вівторок, 5 грудня о 19:00 у просторі виставки на 4 поверсі PinchukArtCentre.МОВА ЗАХОДУ: АНГЛІЙСЬКА
Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/kXgZouyZhWqyEJLP6 

Лекція Паскаля Ґілена «Неоднозначність і політика довіри»

Під час лекції професор соціології Паскаль Ґілен  ● розкриє політичну природу мистецтва в історичній перспективі, від нацистської пропаганди до активістського мистецтва, висвітлить роль практики Жанни Кадирової в мистецькій традиції та її важливість для (найближчого) майбутнього;● розгляне виставку «Траєкторії польотів» в ширшому соціально-політичному контексті та оприявнить зв'язок між естетикою, політикою та соціальною довірою; ● запропонує поглянути на політичні системи та суспільства через політики неоднозначності та довіри; обговорить, як визнання універсальних потреб і спільних слабкостей може стати відправною точкою для того, щоб віднайти довіру до себе, наших близьких і наших спільнот.
Паскаль Ґілен — письменник і професор соціології культури та політики в Антверпенському дослідницькому інституті мистецтв (Бельгія), де він очолює відділ досліджень культурних надбань (Culture Commons Quest Office). Редактор міжнародної книжкової серії Antennae - Мистецтво в суспільстві (Valiz). У 2016 році він став лауреатом гранту "Одіссей" за видатні міжнародні наукові дослідження Фонду наукових досліджень Фландрії в Бельгії. Його дослідження зосереджені на творчій праці, спільній, міській та культурній політиці.

27.11.2023