UA

Лекція Сергія Єкельчика «За порогом нової України»

Запрошуємо на лекцію професора історії Сергія Єкельчика «За порогом нової України» в межах в публічної програми до персональної виставки Жанни Кадирової «Траєкторії польотів».
Подія відбудеться у середу, 13 грудня о 19:30 у просторі виставки на 4-му поверсі PinchukArtCentre у форматі прямого онлайн-включення лектора.
Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/fjFkusQC8KM2NTA39

Лекція Сергія Єкельчика «За порогом нової України»

Під час лекції разом з істориком Сергієм Єкельчиком поговоримо про:  ● еволюцію українського суспільства післярадянського часу● історичні та модерні тренди, що витворили незалежну Україну та нове українське суспільство, а також впливають на напрямок нашого майбутнього● революційні трансформації цієї переломної доби та розвиток нових культурних інституцій● нову художню мову і формати пам’ятання, зокрема в контексті творчості Жанни Кадирової та інших сучасних мисткинь та митців.
Д-р Сергій Єкельчик – професор історії та славістики в Університеті Вікторії (м. Вікторія, Канада) та чинний голова Канадської асоціації українознавства. Автор восьми книжок з історії та культури модерної України, часто коментує події в Україні для західних медіа.

05.12.2023