UA

Лекція Галини Пилягіної «Що таке нормальність сьогодні?»

Пилягіна Галина Яківна

Запрошуємо на лекцію Галини Пилягіної «Що таке нормальність сьогодні? За ситуацією… по життю… в сенсі само-творення…» в межах публічної програми до виставки «Я з тобою».
Подія відбудеться у середу 5 червня о 19:00 у просторі виставки на 4-му поверсі PinchukArtCentre.
Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/g3fhqVyQNF9bK55g6
Під час лекції Галини Пилягіної «Що таке нормальність сьогодні? За ситуацією… по життю… в сенсі само-творення…» розглянемо питання:
● Що таке «нормальність» з точки зору психолога, лікаря, пересічно-непересічної людини?● Які виміри часу є у нормальності в сучасному житті? ● Як йти шляхом надії та зберегти власну нормальність у ненормальному світі?
Пилягіна Галина Яківна — професорка, докторка медичних наук, завідувачка кафедри психіатрії, психотерапії та медичної психології Національного університету охорони здоров'я України імені П.Л. Шупика. Має більш ніж тридцятирічний досвід роботи в психіатрії (суїцидології) та психотерапії. Авторка більш, ніж двохсот наукових праць, підручників та монографій, терапевтичного курсу тренінг-семінарів «Тренінг особистої інтеграції», ведуча різноманітних і навчальних програм, тематичних семінарів та майстер-класів у сфері психіатрії, психіатричної пропедевтики та психотерапії. Основні галузі роботи - індивідуальне, сімейне консультування, лікування психічних порушень, групова терапія, викладання, супервізії.

3.06.2024