UA

PinchukArtCentre відкриває три нові виставки 30 червня 2023 року

Шановні відвідувачі, запрошуємо 30 червня відвідати PinchukArtCentre - нові виставки вже чекають на вас:
«Траєкторії польотів» – персональна виставка Жанни Кадирової. Художниця створює site specific об’єкти, інсталяції та скульптури, оприявнюючи всеприсутність війни в країні.
«Inside Out» – глобальний партисипативний мистецький проєкт французького художника JR, відомого українському глядачеві роботою «Валерія», яка була опублікована на обкладинці журналу Time. Зробіть свій фотопортрет у межах української акції «Ми тут», аби долучитися до створення інсталяції і голосно ствердити: «Ми тут, ми живі і продовжуємо боротися».

Illustration

«Історія стосунків» – виставка Пьотра Армяновського в рамках проєкту PAC UA. Автор досліджує динамічні міжособистісні зв’язки, відносини між різними соціальними групами, а також персональні та колективні взаємодії людей з організаціями, зокрема з державними установами.
Відкриття трьох виставок відбудеться о 12:00 30 червня 2023 року. Вхід на виставки вільний, але якщо ви хочете не тільки подивитися, але й взяти участь у партисипативному проєкті JR, то просимо вас спочатку зареєструватися на сторінці Акції.
Чекаємо на вас за адресою:вул. Велика Васильківська/Басейна 1/3-2, Київ
Години відвідуванняСереда — Неділя:з 12:00 до 21:00Вхід вільний

25.06.2023