UA

Запрошуємо спільноти Києва до участі у проєкті Inside Out митця JR!

PinchukArtCentre запрошує спільноти Києва приєднатися до глобального проєкту Inside Out митця JR та розмістити ваші портрети на будівлі чи території вашого ком’юніті!

У часи труднощів та систематичної загрози, ми запрошуємо всіх україн_ок розділити момент радості єднання і взяти участь глобальному мистецькому проєкті Inside Out та долучитися до української акції «МИ ТУТ».

Ми пропонуємо різноманітним спільнотам (організаціям, неформальним об'єднанням та просто компаніям друзів, які мають власну будівлю або можуть отримати дозвіл на розміщення фотопортретів у публічному просторі) зробити свої портрети у фотобудці в PinchukArtCentre та створити власні інсталяції Inside Out, аби заявити: «Ми тут».

Illustration

Як спільноті стати частиною української акції «Ми тут» в межах глобального мистецького проєкту Inside Out?

1. Залишіть свої контакти у формі
https://forms.gle/hYTqJwQJ2bWyMyGn8, ми сконтактуємо з вами для узгодження деталей візиту.
2. Запросіть учасни_ць вашої спільноти та прийдіть у PinchukArtCentre групою у попередньо узгоджений день та час (день для візиту спільнот по середах).
3. Зробіть свої знімки в фотобудці: великомасштабні фотографії друкуються в артцентрі і збираються для подальшої поклейки у публічному просторі. Під час візиту спільнота зможе долучитися до екскурсії виставками.
4. Спільно з командою артцентру створюємо інсталяцію з фотопортретів на локації вашої спільноти, осмислюємо і обговорюємо цей досвід.

Долучайтесь!

31.08.2023