UA

Лекція психотерапевта Антона Семенова «Як нам бути тут? Спілкування під час війни»

Запрошуємо на лекцію психотерапевта Антона Семенова «Як нам бути тут? Спілкування під час війни» в рамках публічної програми до глобального мистецького проєкту JR «Inside Out».
Антон Семенов – психотерапевт, соціальний психолог, автор книги «Травми розвитку», підручника «Психологія професіоналізму» та посібників волонтерського проєкту «Як ти, брате?». Проєкт «Як ти, брате?» присвячений створенню та поширенню посібників про те, як спілкуватися і підтримувати стосунки у складних ситуаціях, які, на жаль, стають нормою під час війни.

Illustration

Під час події учасниці та учасники:
● дізнаються як підтримувати один одного у складні часи, як спілкуватися з людьми з різними досвідами таким чином, аби сприяти створенню чутливого та безпечного середовища для всіх спільнот;● поговорять про складнощі спілкування під час війни, вплив соціалізації на психологічний стан і здібності до одужання;● дізнаються алгоритми, як розмовляти під час війни з різними групами людей: з дітьми, військовими, ветеранами, з тими, хто отримали травматичний досвід, перебувають на відстані або втратили близьку людину.
Лекція відбудеться у середу, 23 серпня о 19:00 в просторі виставки на 3-му поверсі PinchukArtCentre.
Участь безкоштовна за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/wrVPvgqnBX2hnYr67

17.08.2023