UA

PinchukArtCentre спільно з Фондом Слави Фролової проведуть онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва початкової та середньої школи

5-10 лютого відбудеться 11-й онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва початкової та середньої школи від PinchukArtCentre і Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової в межах програми WALLFALL.
Тижневий інтенсив проходитиме в онлайн-форматі та складатиметься з відеолекцій та щоденних Zoom-зустрічей.
Учасниці та учасники матимуть можливість прослухати лекції провідних викладач_ок мистецтва, отримати підтримку психологів, а також долучитись до обговорень з експерт_ками курсу.

PinchukArtCentre спільно з Фондом Слави Фролової проведуть онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва початкової та середньої школи

Інтенсив розрахований на 50 вчительок і вчителів з усієї України. Відбір буде здійснюватись на основі анкет учасни_ць.
Після успішного проходження курсу учасниці та учасники отримають сертифікат про підвищення кваліфікації.
Подати заявку на участь можна до 31 січня включно: https://forms.gle/HfJj5MZFF3y57B136
Участь безоплатна.
Під час подій інтенсиву лектор_ки поділяться своїм досвідом та підходами, як пояснювати й розповідати про серйозні речі легко і зрозуміло для учнів будь-якого віку, як зацікавити дітей мистецтвом та розвивати їхнє критичне та візуальне мислення. Вчитель_ки дізнаються про використання арттерапевтичних методик, про особливості роботи з дітьми з ментальною інвалідністю, а також отримають психологічні поради, як боротися з тривожністю та як діяти в конфліктних ситуаціях в класі.
Спікер_ками інтенсиву стануть:
Слава Фролова — засновниця Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва УкраїниОльга Шишлова — авторка та ведуча освітніх програм для дітей та підлітків з ментальною інвалідністю в PinchukArtCentreОксана Садовенко — викладачка дитячої художньої студії ART4KIDS, лекторка освітньої організації “Культурний проект”, авторка арт-буку для малюків "Ти і Малевич". Ксенія Малих – кураторка, керівниця Дослідницької платформи PinchukArtCentre, викладачка курсу про сучасне мистецтво у школі “Майбутні”.Катерина Окремова — культурологиня, музейна едукаторка, арт-терапевтка, авторка творчих освітніх проєктів для дітей та дорослих.Маріанна Актаєва — мама, кандидатка психологічних наук, викладачка на кафедрі психології в КУБГ, шкільна психологиня КМДШ.Антон Целовальник — архітектор, викладач, наразі доброволець. Тамара Турлюн — художниця, викладачка, співзасновниця самоорганізованого простору Depot12_59.
Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України − благодійна організація, створена в жовтні 2012 року українською телеведучою, журналісткою, режисеркою Славою Фроловою. Проєкт був організований з метою зміцнення українського сучасного мистецтва, а також для підтримки нового покоління українських художників. Фонд взаємодіє з артцентрами, музеями, галереями, проектами та культурними подіями як в Україні, так і за її межами, а також самостійно організовує культурні заходи за участю як молодих, так і відомих митців України.
Програма WALLFALL заснована Фондом розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової. Складається з різних проєктів ініційованих як безпосередньо фондом, так і в партнерстві з іншими фондами, проєктами, культурними центрами та закладами. Програма WALLFALL спрямована на привернення уваги до проблем культурної освіти та креативного розвитку дітей в Україні. Це підтримка батьків, вчителів та безпосередньо дітей.
Партнери програми: Видавництво “Ранок”, “Антошка”, EdCamp Ukraine, провідний український виробник професійних матеріалів для живопису Rosa.

19.01.2024