UA

PinchukArtCentre спільно з Фондом Слави Фролової проведуть онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва початкової та середньої школи

Онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва

16-21 вересня відбудеться 13-й онлайн-інтенсив для вчитель_ок образотворчого мистецтва початкової та середньої школи від PinchukArtCentre і Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової в межах програми WALLFALL.
Формат тижневого онлайн-інтенсиву передбачає щоденні відео-лекції та інтерактивні Zoom-зустрічі з лекторами та лекторками, а також виконання творчих індивідуальних та групових завдань. Учасники та учасниці інтенсиву матимуть можливість долучитись до обговорень з колегами та запрошеними експертками та експертами курсу.
Лектор_ки поділяться своїм досвідом та підходами щодо використання ігрових елементів, сучасних технологій та інтерактивних підходів на уроках мистецтва. Учасники та учасниці розширять свої знання про напрями сучасного мистецтва, дізнаються про особливості роботи з дітьми з ментальною інвалідністю, а також отримають психологічну підтримку з питань вигорання та вирішення конфліктних ситуацій у школі.
Інтенсив розрахований на 50 вчитель_ок з усієї України.
Заявку на участь можна подати до 9 вересня включно за посиланням: https://forms.gle/b6xiNTp6McGyJLu76 
Участь у курсі є безкоштовною. При успішному завершенні інтенсиву учасники та учасниці отримають сертифікат з підвищення кваліфікації. Спікерки та спікери інтенсиву:
● Слава Фролова — засновниця Фонду розвитку та підтримки молодого мистецтва України. ● Ольга Шишлова — авторка та ведуча освітніх програм для дітей та підлітків з ментальною інвалідністю в PinchukArtCentre.● Маріанна Джеладзе — практична психологиня, психологиня ПЗО КМДШ.● Костянтин Зоркін — художник, працює у галузі перформансу, інсталяції, театру ляльок, ленд-арту, графіки, скульптури тощо.● Лора Літковська — артедукаторка, татуерка, художниця, тяжіє до інтуїтивно-експресивного мистецтва і наївної творчості як способу самопізнання та проявлення. ● Лада Вербіна — художниця та викладачка дитячих мистецьких занять. Працює з різними медіумами, з живописом, графікою, також часто використовує фотографію та обʼєкт. ● Любов Макарова — акторка та режисерка театру, театральна педагогиня, кураторка мистецького напрямку освіти у демократичній школі "Майбутні".● Анна Філіппова — головна виконавча директорка Digital Original, незалежна кураторка та арткритикиня з фокусом на сучасному мистецтві, членкиня Міжнародного музейного комітету CIMAM, випускниця бізнес-школии MIM-Київ та Christie’s Education.● Христина Жибак – аналітикиня за освітою (Product Analyst у Welltech), викладачка за покликанням (у НаУКМА) та експертка з нейромереж за жагою до інновацій (24/7). ● Наталі Скорикова — перша в Європі сертифікована викладачка американського курсу «Jack Grapes’ Method Writing», засновниця ГО «Нові Українські Голоси», кураторка літературно-мистецьких проєктів, головна редакторка і засновниця ВД «ОРЛАНДО».
Фонд розвитку та підтримки молодого мистецтва України − благодійна організація, створена в жовтні 2012 року українською телеведучою, журналісткою, режисеркою Славою Фроловою. Проєкт був організований з метою зміцнення українського сучасного мистецтва, а також для підтримки нового покоління українських художників. Фонд взаємодіє з артцентрами, музеями, галереями, проектами та культурними подіями як в Україні, так і за її межами, а також самостійно організовує культурні заходи за участю як молодих, так і відомих митців України.
Програма WALLFALL заснована Фондом розвитку та підтримки молодого мистецтва України Слави Фролової. Складається з різних проєктів ініційованих як безпосередньо фондом, так і в партнерстві з іншими фондами, проєктами, культурними центрами та закладами. Програма WALLFALL спрямована на привернення уваги до проблем культурної освіти та креативного розвитку дітей в Україні. Це підтримка батьків, вчителів та безпосередньо дітей.
Партнери програми: Видавництво “Ранок”, “Антошка”, EdCamp Ukraine, провідний український виробник професійних матеріалів для живопису Rosa.

2.09.2024