UA

Анонс виставок у PinchukArtCentre на 2024 рік

Анонс виставок у PinchukArtCentre на 2024 рік

Шановні відвідувачки та відвідувачі, раді поділитися з вами анонсом виставок, які ви зможете відвідати у PinchukArtCentre у 2024 році!
З 8 березня по 14 липня 2024 року в PinchukArtCentre пройдуть одразу дві виставки:
● «Олександр Ройтбурд. Теорема влади» — виставка Дослідницької платформи PinchukArtCentre, яка пропонує побачити художника Олександра Ройтбурда через призму сприйняття ним взаємодії культури, соціуму та влади. Куратор: Костянтин Дорошенко, запрошений експерт Дослідницької платформи PinchukArtCentre.
● «Я з тобою» — Нова виставка "Я з тобою" у PinchukArtCentre об’єднає у своїх залах досвіди, спогади та свідчення з різних куточків світу, включаючи Україну. Людські трагедії розгортаються на тлі пейзажів, проте понівечена земля врешті квітне паростками надії. Куратор_ки: Бйорн Гельдхоф, артдиректор PinchukArtCentre, Ксенія Малих, керівниця Дослідницької платформи PinchukArtCentre, Олександра Погребняк, молодша кураторка PinchukArtCentre. Асистентка кураторської групи Оксана Чорноброва.
З серпня по грудень 2024 року у PinchukArtCentre відбудеться виставка номінант_ок Премії Future Generation Art Prize 2023/24. Міжнародна премія проводиться раз на два роки і має на меті відкриття та визнання нових імен у світі мистецтва й надання довгострокової підтримки майбутньому поколінню художни_ць.

8.02.2024